Partners

School voor praktische menskunde

Herman Beuker: de communicatie met jezelf en met anderen

Hoe mensen denken en met hun omgeving omgaan.

Ik heb een concept, na jarenlang onderzoek, wat de mens verder kan brengen. Ik meen (de ontvanger bepaalt) doorbraken gevonden te hebben met mijn onderzoek naar wat gedachten met mensen doen en naar wat mensen motiveert en demotiveert in werksituaties. Verbinden heeft vele kanten.

Het Gedachten Analyse Programma

Mijn visie: mensen komen geen stap verder als zij niet met hun manier van denken aan de gang gaan. Mensen moeten zich, in oorzaak en gevolg, verbinden met zichzelf. Verbinden met hun eigen gedachten door deze beter te begrijpen en daar invloed op uit te oefenen.


Lees meer

Klik hier om naar de site van Herman Beuker te gaan.

Togethere

Togethere, sparring-partner for group commitment, is a bureau in which many trainers and coaches work together. Their training programmes go straight to the core. No nice exercises or entertainment. No handy solutions or tricks. Working closely together with their customers they locate the bottleneck, the problem the customer is faced with. This implies total communication and the willingness to relate in depth with yourself and the people around you and then of course, they solve the problem.

Klik hier om naar de site van Togethere te gaan

Een streepje voor

CV-verificatie/screening via "Een streepje voor"

In samenwerking met het Rijense bedrijf "Een Streepje Voor" en met instemming van de kandidaat en opdrachtgever biedt Jopportunity
een professionele en onafhankelijke CV-verificatie aan.

Vertrouwen is belangrijk, controle is noodzakelijk!

Verbeter de kwaliteit van het recruitmentproces met een professionele en onafhankelijke CV-verificatie. Een Streepje Voor toetst met
goedkeuring van de kandidaat de gegevens van het CV. Een correcte opgave van persoonsgegevens, opleidingen en arbeidsverleden
leidt tot toekenning van het cv certificaat.

Klik hier om naar de site van Een streepje voor te gaan

OTYS Recruiting Technology

Otys biedt een oplossing die een professionele én interactieve presentatie op het internet garandeert. Otys heeft verwerkings- en interpretatietechnieken die uw organisatie tot de meest geavanceerde recruitmentomgevingen in de wereld maken.

Bovendien is Otys gekoppeld aan álle enigszins bekende vacatureportals, Google en andere veelgebruikte zoekmachines en stelt het u in staat een kwalitatief hoogwaardige database met kandidaten en klanten op te bouwen.

Otys is het enige juiste adres waar kwaliteit, functionaliteit en prijs in harmonie verkeren. Otys verwerkt de complexiteit van de huidige internetwereld in een prettige, doorzichtige en eenvoudig te besturen omgeving van software, diensten en advies op het gebied van e-Recruitment.

Klik hier om naar de site van OTYS te gaan

Appical

In de praktijk is er vaak geen tijd voor een echt goed inwerktraject. Maar een collega die binnen het eerste jaar weer vertrekt kan veel geld kosten. Tot wel 150% van het jaarsalaris. Goed ingewerkte medewerkers leveren een organisatie dus veel op. Appical biedt een onboarding-app waarin bedrijven hun eigen inwerkprogramma creëren. Voor elke branche en elke organisatie.

Lees meer over Appical