Olaf van Gelderen

Olaf  van Gelderen
Naam: Olaf van Gelderen
Mobiel: +31 6 1919 5090

Relatie=Resultaat!

Gedurende mijn dienstverband bij verschillende media organisaties heb ik een waardevol netwerk opgebouwd aan adverteerders-, exploitanten-, en bureauzijde. Dat netwerk benut ik nu in mijn rol als consultant/headhunter waarbij ik mijzelf heb gespecialiseerd in sales-, marketing- en creatieve functies  in de mediabranche met een focus op branded content.

Ik hanteer een zeer persoonlijke aanpak naar zowel mijn opdrachtgevers als mijn kandidaten. Bij een kandidaat komt de ware aard pas echt naar boven als hij zich op zijn gemak voelt en niet als hij als een gespannen snaar tegenover een recruiter zit die hem doormidden zaagt. 
Met opdrachtgevers probeer ik een intensieve band op te bouwen. Hun vraag vul ik in door vooral te luisteren naar de behoefte en te achterhalen hoe het DNA is opgebouwd van hun bedrijf/afdeling. Tevens staan mijn opdrachtgevers midden in de branche en fungeren daardoor als mijn grootste informatiebron om mijn media kennis paraat te houden. 

Talenten met prachtige cv's zijn er genoeg op de markt. Maar uiteindelijk gaat het om de persoonlijke klik tussen die talentvolle kandidaat en opdrachtgever. Voor mijn opdrachtgever weet ik altijd de juise 'DNA match' te maken met het talent uit mijn netwerk.

Als zelfstandig ondernemer werk ik met veel plezier en passie in de rol van consultant/headhunter onder de vlag van Jopportunity, het bedrijf dat mij attendeerde op mijn talent. De payoff die Jopportunity hanteert is mij op het lijf geschreven; Finding & Selecting professionals!