Accountmanager Eindhoven

Location

Eindhoven

Consultant

Henkjan Visser

Company profile

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn met 150 eigen adviseurs actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.
Lybrae combineert de kennis van een adviesbureau met het netwerk en de flexibiliteit van een projectconsultancyorganisatie. Haar consultants biedt men afwisselende uitdagende projecten gecombineerd met de zorg, zekerheid en aandacht die consultants van een goed werkgever mogen verwachten.
Haar dienstverlening is met name gericht op gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen, omgevingsdiensten, RUD’s, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemerij.
Lybrae wil excelleren in het vinden, binden en boeien van medewerkers én in het adviseren en ontzorgen van klanten bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken.
Lybrae Consultants streeft ernaar om als commerciële organisatie te opereren met oog voor haar medewerkers, de sociale omgeving, het milieu en de gezondheid voor mens en dier door het nieuwe werken, duurzaamheid, internet en intranet volledig in onze organisatie te integreren en door sponsoring van topsport.
Dit bureau voert jaarlijks vele opdrachten uit bij o.a. gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, omgevingsdiensten, RUD's, waterschappen, ingenieurs-en adviesbureaus en aannemingsbedrijven.
Een belangrijke meerwaarde van Lybrae Consultants is dat zij actief zijn in niches van specialistische vakgebieden, dat zij altijd met eigen professionals specifieke projecten uitvoeren en dat men veel waarde hecht aan het continu opleiden en trainen van consultants. Daardoor is men als geen ander in staat om voor projecten de beste mensen te selecteren en in te zetten.
Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. Er zijn vestigingen in Maastricht, Eindhoven en Arnhem. De huidige focus ligt op Zuid- en Midden-Nederland, maar men is in geheel Nederland actief.

Company culture

Lybrae is een jonge organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Een hecht team dat hard werkt op basis van een directe en pragmatische insteek. Hbo'ers die samen lunchen, borrelen, werken en plezier maken.

Function description

Ben jij die gedreven matchmaker met commercieel inzicht én passie voor de mens? Krijg jij energie van het vinden en (ver)binden van top talent waardoor onze opdrachtgevers ontzorgd worden op het gebied van hun kennis- en capaciteitsvraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als gevolg van verdere groei zijn wij op zoek naar een commercieel talent die graag zelfstandig onze afdelingen Bouwkunde, Civiele Techniek, Milieu, Ruimtelijke Ordening en/of Bestuursrecht gaat uitbreiden en beheren. In de rol van Accountmanager voer je acquisitie bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers met als doel het verwerven van nieuwe projecten. Vervolgens ben jij regisseur over de vervolgstappen. Wellicht is die ene topadviseur net klaar met zijn/haar project. Is er toch geen passende adviseur binnen de pool beschikbaar, dan ga je zelf op zoek via de verschillende wervingskanalen en jouw netwerk. Na een succesvolle match ben jij functioneel leidinggevende en verantwoordelijk voor het binden, boeien en laten groeien van deze adviseurs. In deze functie heb je veel vrijheid en uiteraard veel contact met diverse stakeholders.

Function criteria

Opleiding
-Minimaal afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een technische en/of commerciële richting.

Overig
-Je beschikt over enkele jaren soortgelijke of vergelijkbare werkervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling
-Je bent bij voorkeur woonachtig binnen een straal van maximaal 1 uur rijden vanaf Eindhoven
-Je beschikt over een sterke commerciële drive, affiniteit met techniek is een pré
-Je bent in bezit van rijbewijs B
-Je bent thuis in de digitale wereld van vacaturesites en netwerksites cq. vakgerichte communities.

Job offer

Lybrae biedt je bij voorkeur een fulltime dienstverband (40 uur per week). Een parttime dienstverband is bespreekbaar afhankelijk van je werkervaring en daarbij horende inzetbaarheid. Bij gebleken geschiktheid kun je doorstromen naar een vaste aanstelling.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, bonusregeling (o.a. 13e maand bonus), collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding, bedrijfslunch en interne en externe opleidingen.

Standplaats: Eindhoven

Is je interesse gewekt en wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Of wil je in eerste instantie meer informatie?
Dan horen we graag van je.
Contactpersoon: Henkjan Visser 06-29574803 / henkjan@jopportunity.nl

Other details
Match criteria
Regio
  • Noord Brabant
Opleidingsniveau
  • HBO
  • HBO +
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Medewerkers
Henkjan Visser
Cell phone: +31 6 2957 4803