Logistiek medewerker (40 uur)

Location

Coevorden

Consultant

Rutger van Drongelen

Company profile

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de huidige generatie Intergas producten.
Intergas is gevestigd in Coevorden in een prachtig pand. In de loop van 2018 zal een tweede futuristische locatie worden geopend naast het (nog nieuwe) bestaande pand.


Klik hier voor een impressie van Intergas

Company culture

Professioneel, nuchter en vooruitstrevend

Function description

De Logistiek medewerker is verantwoordelijk voor het beoordelen van binnenkomende orders, toezien op tijdige levering en beheer van de backorders. Het te woord staan van nationale- en internationale klanten bij vragen over openstaande orders, levertijden, enz. is een belangrijk onderdeel van de functie. Zowel telefonisch als per e-mail. Ook het administratief verwerken van retouren en het beantwoorden van vragen hierover is onderdeel van de functie. Het uitvoeren van alle overige werkzaamheden die op de afdeling Logistiek voor kunnen komen. De logistiek medewerker zal twee dagen per week de werkzaamheden van de logistiek administratief medewerker uitvoeren. Deze werkzaamheden bestaan uit het administratief verwerken van orders. Het verwerken van de magazijnbonnen, maken pakbonnen, facturen en vrachtbrieven. De logistiek medewerker is het eerste aanspreekpunt bij afwezigheid van het Hoofd Distributie en Expeditie.

Function criteria

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een kandidaat die beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • MBO werk- en denkniveau is vereist;
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Engels en/of Duits is een pré;
 • Neemt initiatief om zelfstandig zaken op te pakken;
 • Werkt doelgericht, gedisciplineerd, ordelijk, is stress bestendig, nauwkeurig en zorgvuldig.

Job offer

Wij bieden:

Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime functie binnen een zeer succesvolle onderneming. Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket waaronder 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen (obv 40 uur /week). Een no-nonsense mentaliteit en een prettige informele werksfeer.


Jopportunity heeft een strategisch partnership met Intergas, alle sollicitaties worden dan ook direct gedeeld met HR Intergas. Eerste gesprekken zullen plaatsvinden bij Intergas in Coevorden met Rutger van Drongelen van Jopportunity en een collega van de afdeling. Tevens zal er een gesprek zijn met het Hoofd Personeelszaken.

Je reactie kan naar: Rutger van Drongelen op rutger@jopportunity.nl graag een CC naar Inge Venema van Intergas i.venema@intergasverwarming.nl (PZ) o.v.v. vacature Logistiek medewerker
Voor vragen is Rutger van Drongelen bereikbaar op 06-53 75 75 75 (ook in de avonduren)
Other details
Address
Europark Allee 2, 7742NA Coevorden
Match criteria
Regio
 • Drenthe
 • Friesland
 • Groningen
 • Gelderland
Opleidingsniveau
 • MBO
Dienstverband
 • Vast
Medewerkers
Rutger van Drongelen
Cell phone: +31 6 5375 7575