Senior Recruiter

Location

Eindhoven

Consultant

Henkjan Visser

Company profile

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht. We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus. Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem.

Company culture

Lybrae is een jonge organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Veel dynamiek, energie en resultaatgerichtheid maar ook welwillendheid om elkaar te helpen, op basis van een gezonde sociale inslag. Ondernemende werknemers die willen scoren en competitief zijn ingesteld. Mensen met een winnaarsmentaliteit die met doortastendheid, integriteit én charme zaken voor elkaar krijgen.Op de vestigingen is sprake van hechte, hardwerkende teams die resultaten bereiken met een directe en pragmatische insteek. Hbo'ers die samen lunchen en naast het harde werken gezamenlijk borrelen en plezier maken.

Function description

Vind jij ook dat mensen binnen een organisatie het verschil maken? Dan weet je hoe belangrijk het is om de juiste mensen aan te nemen en je als organisatie op een goede wijze op de arbeidsmarkt te profileren! Als gevolg van verdere uitbreiding van onze vestiging in Eindhoven zoeken wij een enthousiaste Senior Recruiter die op de hoogte is van recente ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Schaarste van vakspecialisten binnen bepaalde vakgebieden schrikt jou niet af. Sterker nog, het activeert en triggert jou! Als creatieve en doortastende verbinder haal jij alles uit de kast om de juiste vakspecialist te vinden en te binden. Zo stel je vacatureteksten op, bezoek je diverse evenementen en netwerkbijeenkomsten, ga je actief aan de slag met Campus Recruitment en doorspit je diverse Social Media kanalen. Je bent ervaren in talentpooling en onderhoudt contacten met je kandidaten. Zelf ben je online vindbaar en je weet kandidaten via social media en andere online kanalen aan je te binden. Met jouw kennis en ervaring knoop jij een gesprek aan met kandidaten op elk niveau: van young professional tot een universitair geschoolde projectleider.

Jij wordt hét gezicht van Lybrae naar onze toekomstige kandidaten!

Jij bent: Je bent niet alleen geïnteresseerd in mensen maar ook in hun vakgebied. Dat komt goed uit want de doelgroep waar jij je op gaat richten is enorm gedreven. Deze vakspecialisten delen hun kennis en ervaring graag met je. Dit stelt jou natuurlijk nog beter in staat een juiste match te vinden. Als persoon kun je makkelijk schakelen op verschillende niveaus. En één ding is zeker jij houdt van praten. Maar dan wel doelgericht en met overtuigingskracht! Innovaties binnen recruitment volgen elkaar in een rap tempo op. Jij volgt de trends en gelooft in de combinatie van recruitment en marketing. Daarnaast heb je nog altijd een passie voor de traditionele search & hunt methoden. Netwerken, organiseren en gezelligheid is wat jij zoekt in jouw functie. Je bent kritisch, communicatief tactisch en ontzettend collegiaal. Herken jij jezelf direct? Jij kunt jouw oplossingen overtuigend neerzetten en weet je snel onderdeel van het team te maken. Je werkt al enkele jaren binnen de arbeidsbemiddeling en zou graag de stap zetten naar een zelfstandige functie met meer verantwoordelijkheid en ruimte voor de inzet van innovatieve recruitment technieken.

Function criteria

OPLEIDING
Je bent in bezit van een afgeronde HBO opleiding.
OVERIG
Je bent niet alleen geïnteresseerd in mensen maar ook in hun vakgebied. Dat komt goed uit want de doelgroep waar jij je op gaat richten is enorm gedreven. Deze vakspecialisten delen hun kennis en ervaring graag met je. Dit stelt jou natuurlijk nog beter in staat een juiste match te vinden. Als persoon kun je makkelijk schakelen op verschillende niveaus. En één ding is zeker jij houdt van praten. Maar dan wel doelgericht en met overtuigingskracht! Innovaties binnen recruitment volgen elkaar in een rap tempo op. Jij volgt de trends en gelooft in de combinatie van recruitment en marketing. Daarnaast heb je nog altijd een passie voor de traditionele search & hunt methoden. Netwerken, organiseren en gezelligheid is wat jij zoekt in jouw functie. Je bent kritisch, communicatief tactisch en ontzettend collegiaal. Herken jij jezelf direct? Jij kunt jouw oplossingen overtuigend neerzetten en weet je snel onderdeel van het team te maken. Je werkt al enkele jaren binnen de arbeidsbemiddeling en zou graag de stap zetten naar een zelfstandige functie met meer verantwoordelijkheid en ruimte voor de inzet van innovatieve recruitment technieken.

Job offer

Passend salaris, goede emolumenten in de vorm van pensioenvoorziening en bonussen.
Is je interesse gewekt en wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Of wil je in eerste instantie meer informatie?
Dan horen we graag van je.
Contactpersoon: Henkjan Visser 06-29574803 / henkjan@jopportunity.nl
Other details
Match criteria
Regio
  • Noord Brabant
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Medewerkers
Henkjan Visser
Cell phone: +31 6 2957 4803