Vestigingsmanager-dupliceren

Location

Maastricht

Consultant

Henkjan Visser

Company profile

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht. We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus. Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem.

Company culture

Lybrae is een jonge organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Veel dynamiek, energie en resultaatgerichtheid maar ook welwillendheid om elkaar te helpen, op basis van een gezonde sociale inslag. Ondernemende werknemers die willen scoren en competitief zijn ingesteld. Mensen met een winnaarsmentaliteit die met doortastendheid, integriteit én charme zaken voor elkaar krijgen.Op de vestigingen is sprake van hechte, hardwerkende teams die resultaten bereiken met een directe en pragmatische insteek. Hbo'ers die samen lunchen en naast het harde werken gezamenlijk borrelen en plezier maken.

Function description

Resultaten, aansturen en coachen, dit is exact wat jou drijft! Jij bent een enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid met een gedegen ervaring in de arbeidsbemiddeling. Jouw ambitie is het aansturen en verder ontwikkelen van een snelgroeiende vestiging.

Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van jouw vestiging. Je bepaalt de strategie en visie van de vestiging Maastricht en bewaakt de bedrijfsvoering (zoals prognose, omzet, bruto marge, etc.). In deze rol heb je enerzijds leidinggevende taken waarbij je jouw team, bestaande uit drie Accountmanagers, een Recruiter en een Commercieel Secretaresse, actief bindt, boeit, begeleidt en ontwikkelt. Anderzijds ben je bezig met acquisitie, recruitment en fieldmanagement bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, rijksoverheid, waterschappen, omgevingsdiensten en ingenieursbureaus.

Function criteria

Opleiding

Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting.

Overig

Je beschikt over een aanstekelijke, commerciële drive om samen met jouw team Lybrae Consultants Maastricht verder uit te bouwen. Het willen winnen zit in jouw DNA. Je bent een inspirerende manager die zijn/haar team makkelijk doorziet. Als geen ander weet jij jouw teamleden in te zetten op hun kracht en stimuleer je hun persoonlijke ontwikkeling. Vanuit jouw ondernemersgeest ben je in het verleden zeer succesvol gebleken in het beheren en op een professionele manier uitbreiden van klanten. Je weet hoe je een markt analyseert en bewerkt waardoor je in staat bent een duidelijke koers met bijbehorende prioriteiten te bepalen voor jouw team.
• Enkele jaren leidinggevende werkervaring als unitmanager of vestigingsmanager binnen de arbeidsbemiddeling
• Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van maximaal 1 uur rijden vanaf Maastricht
• Affiniteit met onze vijf vakgebieden (bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en/of bestuursrecht) is een must, het hebben van een netwerk hierin is mooi meegenomen
• Je bent in bezit van rijbewijs B
• Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Job offer

Passend salaris, goede emolumenten in de vorm van pensioenvoorziening, bonussen, auto van de zaak, laptop en telefoon.

Is je interesse gewekt en wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Of wil je in eerste instantie meer informatie?
Dan horen we graag van je.
Contactpersoon: Henkjan Visser 06-29574803 / henkjan@jopportunity.nl

Other details
Match criteria
Regio
  • Limburg
Opleidingsniveau
  • HBO
  • HBO +
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Medewerkers
Henkjan Visser
Cell phone: +31 6 2957 4803