Network

Er zijn geen resultaten gevonden uit de zoekactie
Vacatures

Hieronder een greep uit onze vacatures. Voor een compleet overzicht klik op vacature overzicht

inZuidelijk deel van Nederland
inAmsterdam
inMaastricht Aachen Airport
Ondernemer worden
Ben jij ondernemer of wil je dat worden en heb je genoeg LEF om een eigen bedrijf op te starten in onze sector?
Bij ons spring je op een rijdende trein, er zijn geen grote investeringen nodig, je hoeft geen eigen website te bouwen of dure abonnementen af te sluiten met jobboards.
Dat doen wij voor je, en we doen meer.

Jopportunity is recruitment. We hebben een concept dat werkt.
We willen groeien, delen, innoveren. Samen met mensen die ook willen. Resultaat met de menselijke maat. Relatie≡Resultaat. Dus.
Verbinden. Voor ons is dat meer dan de match van het CV met het functieprofiel. Elke vacature is maatwerk voor ons. Wij willen op termijn de opdrachtgever en de kandidaat in de ogen kunnen kijken. Gewoon een goed gesprek, om de onderstroom van de organisatie te zien en de gewenste kenmerken van de persoon achter de functionaris.
We zijn transparant en waar mogelijk direct. We zoeken naar de kortste weg mits dat de zorgvuldigheid niet in de weg staat. We maken contact, met humor, soms scherp, soms melig maar vooral oprecht.

Klik hier voor een gesprek met Rutger van Drongelen, oprichter van Jopportunity (helaas alleen op desktop te bekijken).
Executive Search

Jopportunity Executive Search zorgt voor de succesvolle invulling van eindverantwoordelijke functies bij opdrachtgevende organisaties. Ten behoeve van de executive search match tussen kandidaat enerzijds en de job en de organisatie anderzijds wordt gekeken naar:

  • Functionele achtergrond
  • Persoonlijkheid
  • Strategische visie

Aangezien Jopportunity executive search gaat voor een lange termijn relatie met opdrachtgever en kandidaat hanteert zij een transparante,oprechte en flexibele aanpak

Internationale Directie vacatures
Jopportunity is actief lid van ER International. ER International is een netwerkorganisatie met internationale executive search bedrijven als partners die daarmee globaal executives kunnen leveren.
Veel partners leveren ook diensten op het HR vlak zoals werving en selectie en assessments.
Media
Mediaprofessional en in voor een volgende stap? Het Jopportunity Media recruitment team staat voor je klaar. Niet alleen met steeds weer nieuwe openingen binnen (online) mediabedrijven, maar ook met feedback: Waar wil je naar toe? Hoe kom je daar? En wat zien wij in jou en de stappen die je tot nu toe hebt gemaakt?
Onze mensen
Rutger van Drongelen
Oprichter/directeur van Jopportunity. Bemiddelt op "C"-level. Commerciële, algemene, marketing en utility directie posities.
Dwight Kramer
Mijn focus ligt op het vervullen van IT posities op permanent en tijdelijk vlak.
Rene Smal
Ervaring en specialisatie in salesfuncties.
Dick van der Klaauw
Dick (1952) is al meer dan 30 jaar actief in utility-land.
Henkjan Visser
U zoekt een sales “hunter” (IT, zakelijke dienstverlening b2b)?
Bel me!
Jeanet van de Wiel

Officemanager werkzaam bij Jopportunity BV sinds 2012 .