Commercieel Medewerker Binnendienst

Location

Regio Rotterdam

Consultant

R Voorn

Company profile

Als dé leverancier van e-Learning en e-Publishing software in Nederland en België creëert de opdrachtgever oplossingen voor opleiders en (educatieve) uitgevers om de realisatie en verkoop van blended learning (folio, digitaal en contact) eenvoudiger, van deze tijd- en toekomstbestendig te maken. Door goed georganiseerde logistiek en slim georganiseerde content op één plek te laten samenkomen. Een plek die toegankelijk is via verschillende devices en uitblinkt in gemak en eenvoud.

Klanten zijn o.a. educatieve uitgevers in Nederland en België. Ook partijen zoals Hogeschool Rotterdam, Fontys Hogescholen, Horizon College etc...

Company culture

Het bedrijf heeft een ambitieuze groeidoelstelling. Samen met de klanten en partners ontwikkelen ze marktgerichte e-Learning en e-Publishing producten en diensten voor onderwijsinstellingen en uitgevers.

Zij zijn een Innovatieve en High performance organisatie. Zowel voor klanten als voor hun medewerkers streven zij naar het beste. Dit is realiseerbaar omdat hun medewerkers bevlogen, energiek en collegiaal zijn.
Zij bieden medewerkers volop ruimte tot groei.

Function description

Een commercieel medewerker binnendienst is goed in het ondersteunen van de buitendienst en maakt tevens afspraken met (potentiële) klanten, heeft een sterke drive tot het aangaan van duurzame klantrelaties. Het maken van offertes en het opvolgen daarvan, in samenspraak met de buitendienst, is een belangrijk onderdeel.

Je bent administratief ijzersterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je maakt echt onderdeel uit van het team dat verantwoordelijk is voor omzetrealisatie.

Het is belangrijk dat je met deadlines om kunt gaan en efficiënt je tijd weet in te delen, omdat je met meerdere werkzaamheden tegelijkertijd bezig bent.
Waar nodig wordt gebruik gemaakt van verschillende online en offline communicatiemiddelen welke vanuit marketing aangeleverd worden.

Function criteria

Afgeronde MBO+/HBO opleiding
Een aantal jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

IJzersterke communicatieve vaardigheden voor het overbrengen van informatie, zowel verbaal als schriftelijk, in het Nederlands is een must en in het Engels is een pre;
Goede sociale vaardigheden, en klantvriendelijkheid zijn sleutelwoorden;
Intrinsiek gemotiveerd
Je hebt en houdt overzicht over de uit te voeren taken;
In staat om onder een teamleider te functioneren.
Verdere competenties:
- Inlevingsvermogen hebben
- Assertief zijn/sterk in je schoenen staan

Gestructureerd en een doorzetter met hoge mate van zelfsturend vermogen;
Gedisciplineerd, stressbestendig en service gericht;

Job offer

Zij bieden een interessante en uitdagende functie (40 uur per week) in een goed draaiend team.
Uiteraard hoort daar een prima salaris bij, met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 verlofdagen en een goed pensioen.

Voor vragen of sollicitatie: Robert Voorn, 06-46094429 of per mail: robert@jopportunity.nl

Publication date

03.02.2020

Commercieel Medewerker Binnendienst
Other details
Match criteria
Regio
  • Zuid Holland
Opleidingsniveau
  • MBO / HBO
Dienstverband
  • Vast
More information
Robert Voorn
Cell phone: +31 6 4609 4429