Medewerker bedrijfsbureau / Werkvoorbereider Utrecht-duplicaat-duplicaat

Location

Rotterdam

Consultant

HJ Visser

Company profile

Van der Velden Rioleringsbeheer is marktleider in Nederland met ruim 50 jaar ervaring, een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket, verdeeld over de clusters:

 • Olie- & Vet, (https://www.vandervelden.com/diensten/olie-en-vet)
 • Diensten & Service,
 • Beheer & Advies,
 • Renovatie.

Van der Velden is een solide, financieel onafhankelijk familiebedrijf dat alleen werkt met eigen mensen en eigen middelen. Dat geeft zekerheid. Daarnaast mag u er zeker van zijn dat wij op de meest duurzame manier werken: klimaatbescherming, afvalmanagement
en milieuzorg zijn diep verankerd in ons bedrijf. De meest complete marktleider in Nederland word je vooral door je mensen: specialisten met een ongekend vakmanschap en met een hoge betrokkenheid.
Van der Velden heeft die mensen en verzorgt voor hen permanent opleidingen,
trainingen en veiligheidscursussen. Veelal vanuit ons eigen opleidingsinstituut Van der Velden Academy. Natuurlijk beschikken wij over het VCA-certificaat en werken wij volgens de ISO 9001 kwaliteitsnorm en de 14001 milieunorm.

Belangrijker nog dan dat, is dat ons bedrijf beschikt over werkelijk betrokken medewerkers, die hun deskundigheid graag inzetten om problemen te verhelpen, of nog liever… te voorkomen.

Company culture

De organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur met zeer korte lijnen. Er is een transitie gaande waarbij men minder het accent legt op procedures en meer op het resultaat. Dientengevolge opereren de vestigingen in toenemende mate als zelfstandige units waarin de vestigingsmanager zich als
een ondernemer profileert. Vandaag de dag is van der Velden nog steeds een familiebedrijf en wordt gerund door de 3e generatie van der Velden.

Function description

Besluitvaardige en gedreven organisator met sterke persoonlijkheid gezocht!
Als Assistent Vestigingsmanager geef jij dagelijks leiding aan het team van servicemonteurs die het werk uitvoeren bij onze klanten. Aan jou mede de taak om samen met je collega’s van het bedrijfsbureau te zorgen voor de juiste inzet van onze servicemonteurs en ons materieel. Onze vakmensen voeren inspecties en herstelwerkzaamheden uit aan het riool. Daarnaast voeren zij rioolvernieuwingen uit. Onze klanten zijn o.a. woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en bedrijven.
Jij bent degene die ervoor zorgt dat de werkzaamheden door onze vakmensen bij onze klanten zo goed mogelijk worden uitgevoerd en wij een tevreden klant achterlaten. Daarnaast werk je nauw samen met de technisch servicemanager reiniging en inspectie, zodat bij afwezigheid rollen over en weer tijdelijk kunnen worden waargenomen. Tot slot heb je ook een organisatorische verantwoordelijkheid, wat betekent dat je initiatieven aandraagt om groei en continuïteit van de onderneming te waarborgen. In deze functie werk je nauw samen met de vestigingsmanager, in zijn afwezigheid ben jij degene die hem vervangt.Wat de functie zo interessant maakt is de combinatie van de werkzaamheden. Daarnaast zit je niet de hele dag op kantoor, maar heb je ook vaak afspraken met klanten buiten de deur. Kortom, een verantwoordelijke functie met veel vrijheid voor eigen inbreng. Het betreft een fulltime functie.

Taken

Jij zorgt voor de juiste inzet van vakmannen en materieel.
Jij behoudt het overzicht over de werkzaamheden en zorgt ervoor dat deze zo goed mogelijk uitgevoerd worden.
Daarnaast ben je bezig met het onderhouden van contact met zowel nieuwe al bestaande opdrachtgevers.

Function criteria

Wat vragen we van jou?
Een afgeronde opleiding op MTS/HTS- niveau, bijvoorbeeld bouwkunde, installatietechniek of civiele techniek.
Minimaal een aantal jaren relevante werkervaring
Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Job offer

Wat bieden we jou?

 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
 • Veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een informele werkplek met gezellige collega’s
 • Veel opleidings - en doorgroeimogelijkheden
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Deelname aan ons fietsplan
 • Leuke uitjes zoals een dagje Efteling met het hele gezin!

Van der Velden Rioleringsbeheer past als één van de weinige rioleringsbedrijven de CAO voor de Metaal en Technische Bedrijfstakken (MTB) toe. Naast de CAO kent ons bedrijf verschillende mooie regelingen. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn dus goed geregeld, net als je salaris.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan de volgende stap in je carriere? Stuur dan je cv en motivatie naar Henkjan Visser, henkjan@jopportunity.nl. Of neem contact op per telefoon 06-29574803

Medewerker bedrijfsbureau / Werkvoorbereider Utrecht-duplicaat-duplicaat