Product / Key Account Manager

Location

Houten

Consultant

Rutger van Drongelen

Company profile

Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken. Een belofte die echter begint bij vernieuwing en de bevlogenheid van onze medewerkers om dingen anders, liefst beter te doen. Voor alles werken wij aan duurzame, energiebesparende oplossingen.

Inventum: veilig en vertrouwd!

Dat staat bij ons op één en maakt ons vaak nummer één als het gaat om innovatieve ventilatie- en warmwatersystemen. Door actief met partners samen te werken leveren wij totaalconcepten die ook jou op voorsprong zetten door hun veiligheid, comfort, lange levensduur en lage energiekosten. Innovatie zit in ons DNA!
Inventum is een oer-Hollands bedrijf dat begin vorige eeuw kansen zag in elektriciteit, als energiebron voor apparaten. Die tijd hebben we achter ons gelaten, maar inventief zijn we gebleven. Neem bijvoorbeeld onze revolutionaire oplossing voor warmteverlies in huis, de Ecolution ventilatiewarmtepomp. Of de veiligste kokend waterkraan, HotSpot Titanium. Waar we ooit begonnen met het gebruik van elektriciteit, staat nu het besparen van energie voorop. In alles wat we doen. Logisch dus dat we in een zeer energiezuinig pand produceren. In onze fabriek in Houten combineren we inkoop, logistiek en R&D onder één dak. Wanneer je kiest voor Inventum, kies je voor een duurzaam, lean en mean maakbedrijf dat de kwaliteit van begin tot eind waarborgt.

Company culture

Ondernemend, duurzaam en snel groeiend.

Function description

Je opereert op het snijvlak van Product Manager en Key Accountmanager (waarbij de verdeling ca. 60%-40% is). Als Product Manager initieer je productverbeteringen en ideeën voor te ontwikkelen producten en verricht je onderzoek naar de marktonwikkelingen. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van het vooraf gestelde budget en persoonlijke doelstellingen. Dit omvat zowel het afsluiten van contracten met Kokend water klanten als het onderhouden van deze relaties, maar ook het binnenhalen van nieuwe klanten.


* Het uitwerken van (internationale) productplannen en trainingen voor de productgroep Kokend Water.
* Je managet de ontwikkeling en verbetering van het product.
* Onderzoeken en ontwikkelen van de commerciële mogelijkheden.
* Het bezoeken van klanten en uitdiepen van werkrelaties met bestaande en nieuwe klanten en prospects
* Het geven en ontwikkelen van presentaties aan (potentiële) klanten over de organisatie, de oplossingen en producten.
* Technisch en commercieel adviseren.
* Deelname aan vakbeurzen in binnen en buitenland.
* Het bewaken van de verkoopprijzen, budgetten en doelstellingen.
* Signaleren van klantbehoefte en het oplossen van problemen en/of garantieclaims om duurzame relaties te onderhouden.

Function criteria

De ideale kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar relevante productmanagement en B2B verkoopervaring in Nederland, daarnaast is het een pré wanneer je ook internationale ervaring hebt. Je bent gewend om op verschillende niveaus zaken te doen en houdt je staande in een technisch commercieel gesprek. Je bent gedreven, proactief en beschikt over een winnaars mentaliteit. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Deze functie speelt zich voornamelijk af op ons kantoor in Houten. Beheersing van de Engelse taal is een must, daarbij is Duits een pré. Wij zouden het fijn vinden als je in de directe omgeving van Utrecht woont.

Job offer

Een dynamische baan in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het nemen van initiatieven en verantwoording is in deze functie vanzelfsprekend. De honorering in termen van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is marktconform en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Sollicitatieprocedure:

Uw reactie kan naar: Rutger van Drongelen op rutger@jopportunity.nl Reacties UITSLUITEND naar Jopportunity, de vacature is exclusief uitgezet, rechtstreekse sollicitaties komen bij Jopportunity terecht
Voor vragen kunt u bellen naar Rutger van Drongelen op 06-53 75 75 75

Product / Key Account Manager
Other details
Address
Kaagschip 25, 3991CS Houten
Match criteria
Regio
  • Gelderland
  • Utrecht
  • Noord Holland
Opleidingsniveau
  • HBO +
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Medewerkers
Rutger van Drongelen
Cell phone: +31 6 5375 7575