Recruiter

Location

Rotterdam

Consultant

Henkjan Visser

Company profile

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht. We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus. Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem.

Company culture

Lybrae is een jonge organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Veel dynamiek, energie en resultaatgerichtheid maar ook welwillendheid om elkaar te helpen, op basis van een gezonde sociale inslag. Ondernemende werknemers die willen scoren en competitief zijn ingesteld. Mensen met een winnaarsmentaliteit die met doortastendheid, integriteit én charme zaken voor elkaar krijgen.Op de vestigingen is sprake van hechte, hardwerkende teams die resultaten bereiken met een directe en pragmatische insteek. Hbo'ers die samen lunchen en naast het harde werken gezamenlijk borrelen en plezier maken.

Function description

Heb jij altijd oprecht interesse in de persoon achter het CV? En is het jouw ultieme missie om uniek talent op te sporen, te volgen en te binden?

Als gevolg van verdere uitbreiding van onze vestiging in Rotterdam zoeken wij een enthousiaste Recruiter die op de hoogte is van recente ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Schaarste van vakspecialisten binnen bepaalde vakgebieden schrikt jou niet af. Sterker nog, het activeert en triggert jou! Als creatieve en doortastende verbinder haal jij alles uit de kast om de juiste vakspecialist te vinden en te binden. Zo stel je vacatureteksten op, bezoek je diverse evenementen en netwerkbijeenkomsten, ga je actief aan de slag met Campus Recruitment en doorspit je diverse Social Media kanalen.

Function criteria

OPLEIDING
Je bent in bezit van een afgeronde HBO opleiding.
OVERIG
Je bent niet alleen geïnteresseerd in mensen maar ook in hun vakgebied. Dat komt goed uit want de doelgroep waar jij je op gaat richten is enorm gedreven. Deze vakspecialisten delen hun kennis en ervaring graag met je. Dit stelt jou natuurlijk nog beter in staat een juiste match te vinden. Als persoon kun je makkelijk schakelen op verschillende niveaus. En één ding is zeker jij houdt van praten. Maar dan wel doelgericht en met overtuigingskracht!

  • Je beschikt over enkele jaren soortgelijke of vergelijkbare werkervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in Rotterdam
  • Je bent thuis in de digitale wereld van vacaturesites en netwerksites cq. vakgerichte communities.

Job offer

Passend salaris, goede emolumenten in de vorm van pensioenvoorziening en bonussen.
Is je interesse gewekt en wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Of wil je in eerste instantie meer informatie?
Dan horen we graag van je.
Contactpersoon: Henkjan Visser 06-29574803 / henkjan@jopportunity.nl
Other details
Match criteria
Regio
  • Noord Brabant
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Medewerkers
Henkjan Visser
Cell phone: +31 6 2957 4803