Systeemontwerper Kwaliteit

Location

Coevorden

Consultant

Rutger van Drongelen

Company profile

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak en vormt de basis voor de huidige generatie Intergas producten.
Intergas is gevestigd in Coevorden in een prachtig pand. In de loop van 2018 zal een tweede futuristische locatie worden geopend naast het (nog nieuwe) bestaande pand.

Klik hier voor een impressie van Intergas

Company culture

Professioneel, nuchter en vooruitstrevend

Function description

Je ontwerpt en realiseert nieuwe geautomatiseerde meetsystemen en optimaliseert bestaande systemen. Doorgaans gaat het hierbij om het verbinden van sensoren en meetinstrumenten aan een server en de realisatie van de bijbehorende informatieverwerking. Je toont middels proefnemingen met proefopstellingen en computersimulaties de correctheid van oplossingen aan en begeleidt verdere introductie in het bedrijf. Je assisteert het Hoofd Kwaliteitsdienst bij het uitvoeren van product metingen en overige voorkomende werkzaamheden.

Function criteria

Je beschikt over een MBO+ werk -en denkniveau en hebt een relevante technische opleiding gevolgd. Je bent technisch breed ontwikkeld en handig met computerapparatuur en het maken van programma’s. Vanuit jouw sterke technische gedrevenheid ben je in staat om jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt bij voorkeur kennis van de programmeertalen Python, HTML, MySQL en Javascript. Mocht je kennis hebben van de techniek van CV toestellen en installatietechniek dan is dat mooi meegenomen, anders leren wij het je! Je bent in staat om technische documentatie van soft- en hardware en meet- en testgegevens te lezen en interpreteren. Kenmerken als; zelfstandig, zelflerend, nauwkeurig, technisch en gestructureerd sluiten goed aan bij jouw persoonlijkheid.

Peter Cool, Technisch directeur van Intergas omschrijft deze baan als volgt: "We hebben mensen nodig die weten hoe de software werkt of hoe een chip zich verbindt aan een sensor. Wij hebben mensen nodig die in staat zijn om oplossingen te creëren. Dat is iets anders dan een goed schooldiploma.’’ "Het zijn de sleutelaars aan bromfietsen, de makers van geheime zenders, de hackers van nu, die ik zoek". "Mensen die van jongs af aan iets spannends zoeken, iets rebels in zich hebben". "Die kunnen we heel goed gebruiken".
"En geloof me, je kan bij ons echt mooie dingen doen op het gebied van software en R&D en kwaliteit, kom maar eens praten, de laatste 2 mensen die sceptisch aankwamen hebben meteen getekend toen ze begrepen en zagen wat ze hier konden gaan doen". "Ben jij de volgende collega"?

Job offer

Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime functie binnen een zeer succesvolle onderneming. Een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket waaronder 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen (obv 40 uur /week). Een no-nonsense mentaliteit en een prettige informele werksfeer.

Jopportunity heeft een strategisch partnership met Intergas, alle sollicitaties worden dan ook direct gedeeld met HR Intergas.
Eerste gesprekken zullen plaatsvinden bij Intergas in Coevorden met Rutger van Drongelen van Jopportunity en een collega van de afdeling. Tevens zal er een gesprek zijn met het Hoofd Personeelszaken.
Je reactie kan naar: Rutger van Drongelen op rutger@jopportunity.nl graag een CC naar Inge Venema van Intergas i.venema@intergasverwarming.nl (PZ) o.v.v. vacature Systeemontwerper kwaliteit
Voor vragen is Rutger van Drongelen bereikbaar op 06-53 75 75 75 (ook in de avonduren)

Systeemontwerper Kwaliteit
Other details
Address
Europark Allee 2, 7742NA Coevorden
Match criteria
Regio
  • Drenthe
  • Friesland
  • Groningen
  • Gelderland
Opleidingsniveau
  • MBO / HBO
Dienstverband
  • Vast
Medewerkers
Rutger van Drongelen
Cell phone: +31 6 5375 7575