Vestigingsmanager-dupliceren-duplicaat-duplicaat

Location

Maastricht

Consultant

HJ Visser

Company profile

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht. We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus. Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem.

Company culture

Lybrae is een jonge organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Veel dynamiek, energie en resultaatgerichtheid maar ook welwillendheid om elkaar te helpen, op basis van een gezonde sociale inslag. Ondernemende werknemers die willen scoren en competitief zijn ingesteld. Mensen met een winnaarsmentaliteit die met doortastendheid, integriteit én charme zaken voor elkaar krijgen.Op de vestigingen is sprake van hechte, hardwerkende teams die resultaten bereiken met een directe en pragmatische insteek. Hbo'ers die samen lunchen en naast het harde werken gezamenlijk borrelen en plezier maken.

Function description

Ben jij een allround financieel talent die zich thuis voelt binnen een dynamische organisatie waarin een gedreven team hard werkt aan de verdere groei van de afdeling en het bedrijf?

De functie:

Als gevolg van verdere uitbreiding van onze afdeling financiële administratie op ons hoofdkantoor in Maastricht zoeken wij een fulltime Assistent Financieel Controller / Medewerker Financiële Administratie. Als Assistent Financieel Controller / Medewerker Financiële Administratie ga je deelnemen in het maand- en jaarafsluitingsproces en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de financiële (maand)rapportages. Je bent continue in de weer met financiële gegevens en maakt begrotingen en bedrijfseconomische analyses. Naast de ondersteuning bij de controlling ben je ook actief operationeel betrokken bij de financiële administratie. Werkzaamheden zoals facturatie, debiteurenadministratie, het verwerken van declaraties en bankmutaties behoren tot je portefeuille. Je bent niet alleen bezig met cijfers en gegevens. Je participeert ook actief in projectgroepen binnen de financiële administratie, om de organisatie nog verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Jouw profiel:

Je bent een gedreven en secuur persoon die graag breed ingezet wilt worden. Jouw ruime ervaring met financieel administratieve taken en jouw analytisch vermogen maken jou tot een ultieme allrounder. Een proactieve houding en een pragmatische aanpak typeren jou. Voor collega?s en klanten ben jij een vast aanspreekpunt en je kunt makkelijk schakelen op verschillende niveaus. Allemaal geen probleem gezien jouw uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Function criteria

Opleiding

Minimaal afgeronde financieel-administratieve HBO opleiding, bijvoorbeeld HEAO Bedrijfseconomie en/of Accountancy, of SPD Bedrijfsadministratie;

Overig

Je beschikt over enkele jaren soortgelijke werkervaring; bij voorkeur woonachtig in Limburg; je voelt je thuis in geautomatiseerde systemen zoals Exact of een vergelijkbaar pakket.

Job offer

Lybrae biedt je bij voorkeur een fulltime dienstverband (40 uur per week). Een parttime dienstverband is bespreekbaar afhankelijk van je werkervaring en daarbij horende inzetbaarheid. Bij gebleken geschiktheid kun je doorstromen naar een vaste aanstelling.
We bieden je natuurlijk uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, bonusregeling (o.a. 13e maand bonus), collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding, bedrijfslunch en interne en externe opleidingen.
Je komt te werken een professionele commerciële organisatie en je zult samen gaan werken in een enthousiast team, waarin klanten én medewerkers centraal staan.

Jouw standplaats is Maastricht.

Is je interesse gewekt en wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Of wil je in eerste instantie meer informatie?
Dan horen we graag van je.
Contactpersoon: Henkjan Visser 06-29574803 / henkjan@jopportunity.nl

Vestigingsmanager-dupliceren-duplicaat-duplicaat
Other details
Match criteria
Regio
  • Limburg
Opleidingsniveau
  • HBO
  • HBO +
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Medewerkers
Henkjan Visser
Cell phone: +31 6 2957 4803