Jopportunity Media Recruitment team

Executive Search en recruitment in media

Mediaprofessional en in voor een volgende stap? Het Jopportunity Media recruitment team staat voor je klaar. Niet alleen met steeds weer nieuwe openingen binnen (online) mediabedrijven, maar ook met feedback: Waar wil je naar toe? Hoe kom je daar? En wat zien wij in jou en de stappen die je tot nu toe hebt gemaakt?

Toegevoegde waarde Jopportunity Media recruitment team

Simpelweg functieprofielen matchen met CV’s volstaat niet. Wie zit er achter dat CV? Krijgt u iemand met de juiste attitude, iemand die ook past binnen uw cultuur? En net zo cruciaal: hoe krijgt u de latent geïnteresseerde, niet actief zoekende, toch in beweging? Het gaat om net dat duwtje in de rug.

Het Jopportunity Media recruitment team presenteert u een ‘compleet persoon’, d.w.z. niet slechts een CV. Het gaat ons om de mens achter het CV met zijn skills en drijfveren. Vergeleken bij andere bureaus besteden wij daar duidelijk méér tijd aan. Kandidaten krijgen altijd feedback van ons en wij volgen hen in hun loopbaan.

Het Jopportunity Media recruitment team:

Drie gesprekspartners met verstand van media. Wij weten wat er speelt in de sector en kennen de mensen. Onze praktijkkennis maakt dat wij ook bij specialistische vacatures en/of niche-bedrijven dé juiste match maken. Wij onderhouden een groot en actief media-netwerk:

  • Rutger van Drongelen Oprichter en directeur Jopportunity media werving en selectie , Voornamelijk actief op directieniveau binnen de media, (broadcast, online, affiliate en uitgevers).
  • René Smal Recruiter met meer dan 22 jaar marketing & saleservaring in de media. Hij heeft zich m.n. gespecialiseerd in market research functies. Daarnaast bemiddelt hij in marketing en salesfuncties bij o.a. publishers, online mediabedrijven en adverteerders.