Gun uzelf een professional die past!

In onze intake komen wij snel tot de kern; wij kennen het vak en de mensen. Wat past wel, wat niet? Waar hecht u aan? Is er een blinde vlek in de profielen die u tot nu toe gebruikt? Komt u als werkgever goed onderscheidend voor de dag? Biedt u zómaar een functie of is het daadwerkelijk stimulerend en uitdagend?

Toegevoegde waarde

Bedrijven die succesvol mee-innoveren met alle ontwikkelingen, doen dat met talenten. Goede mensen behouden was altijd al essentieel, nu gaat de kwaliteit van de instroom het verschil maken. Neus voor innovatie? Doorzettingsvermogen? Ondernemer in de dop? Zijn dat de onderscheidende kwaliteiten? En bij wie vindt u die?

Simpelweg functieprofielen matchen met CV’s volstaat volstrekt niet. Wie zit er achter dat CV? Krijgt u iemand met de juiste attitude, iemand die ook past binnen uw cultuur? En net zo cruciaal:hoe krijgt u de latent geïnteresseerde, niet actief zoekende, toch in beweging? Het gaat om net dat duwtje in de rug.

Wij presenteren u een ‘compleet persoon’, d.w.z. niet slechts een CV. Het gaat ons om de mens achter het CV met zijn skills en drijfveren. Vergeleken bij andere bureaus besteden wij daar duidelijk méér tijd aan. Kandidaten krijgen altijd feedback van ons en wij volgen hen in hun loopbaan.

Oplossingen

 • Media Werving en Selectie
  Invullen van postities op professional en management niveau.
 • Executive search
  Exclusief Headhunten voor eindverantwoordelijke posities.
 • Employer Branding 
  Wij weten hoe we uw bedrijf op de kaart moeten zetten voor toekomstig talent.
 • RPO
  Modulair en transparant uitbesteden van recruitment proces.
 • Coaching
  Ondersteunt bedrijven en mensen bij het ontwikkelen, behouden en toepassen van talent.
 • Interim Solutions
  Invulling van tijdelijke postities.