Executive Search Utility & Interim Solutions

Energie, warmte-, water- en afvalbedrijven verzorgen noodzakelijke levensvoorwaarden voor de zakelijke- en huishoudelijke consument. Marktgedrevenheid en Overheidsregulering komen hier samen. Dit vergt veel van de bedrijven en stelt daarom hoge eisen aan uw medewerkers. Soms is het goed tijdelijk iemand in te zetten om “het verschil” te kunnen maken. U zoekt een betrouwbare partij die u daarbij kan helpen. U verwacht van die partij dat ze zeer goed op de hoogte is van wat er speelt en verwacht van haar een snel en hoogwaardig resultaat.

Jopportunity Utility Interim Solutions richt zich op het vinden van vaste en tijdelijke hooggekwalificeerde medewerkers in deze sector om juist “dat ene zetje” te geven om transities mogelijk te maken.

Jopportunity Utility Interim Solutions levert specialisten op onder meer de volgende aandachtsgebieden:

  • Executive search voor Algemeen/Commercieel/Operationeel/Marketing/Financieel directie/management
  • Business Development 
  • Opzetten nieuwe business lines 
  • Strategie 
  • Crisismanagement 
  • Lobby 
  • Contract- en projectmanagement  
  • Verandermanagement

Jopportunity Utility Interim Solutions, kent de mensen die het verschil maken en die u helpen uw plannen te realiseren. Zij spreken de taal en zij zorgen dat de stakeholders (binnen én buiten) de juiste informatie krijgen en betrokken zijn en blijven .

Ons netwerk binnen en buiten de utilities is zonder meer uitstekend, ook in het publieke domein.
We durven te stellen, dat zodra we weten wat u zoekt, we het eigenlijk al gevonden hebben.

Wie zijn wij bij Jopportunity Utility Interim Solutions?

Twee gesprekspartners met verstand van en ervaring bij utilities en overheden. Wij weten wat er speelt in de sector en kennen de mensen.

Rutger van Drongelen Oprichter en directeur Jopportunity. Voornamelijk actief als executive searcher op (sub-)management/directieniveau.
Mail: rutger@jopportunity.nl, GSM: 06-53 75 75 75

Dick van der Klaauw Met meer dan 35 jaar ervaring op uiteenlopende levels bij Overheid en Utilities weet hij wat er speelt. Hij beschikt over een fantastisch netwerk
Mail: dick@jopportunity.com, GSM: 06-49 90 97 45

Jopportunity Utility Interim Solutions helpt u verder!