Dick van der Klaauw

Dick  van der Klaauw
Naam: Dick van der Klaauw
Mobiel: +31 6 4990 9745

Dick van der Klaauw is al meer dan 30 jaar actief in utility-land. Werkte voor de overheid, belangenvereniging voor zakelijke energieverbruikers, als energiemakelaar, als directeur van een van de grote energiebedrijven, als manager business-development en bedrijfsadviseur bij kleine en grotere bedrijven.
Weet als geen ander wat er bij komt kijken om veranderingen in organisaties door te voeren.

Ik beschik over een uitgebreid netwerk in en rond de sector, waardoor ik in staat ben snel de juiste persoon op het spoor te komen om U verder te helpen.
Aarzel niet om me te bellen: +31 6 499 09 745.

Wat inspireert mij?
• Het gezamenlijk scherp krijgen van de uitdaging en zoeken naar de meest efficiënte aanpak.
• Het zoeken naar en vinden van de juiste personen die U daarbij kunnen ondersteunen. Als dat lukt krijg ik een geweldige kick.
• Onderweg zijn: zolang je reist is er een doel om te bereiken
• Het opgroeien van mijn kleinkinderen
• Mijn boerderij in Frankrijk: er komt geen einde aan het klussen
• Muziek: van C&B tot Schnittke
• Streekgerechten

Partner in Jopportunity Utility Interim Solutions
en daarnaast gepassioneerd duursporter. Naast zo’n 100 halve Marathons 4 hele gelopen, 2 maal de 11-Stedentocht uitgereden en meermalen trektochten door de Scandinavische winter gemaakt. Daarnaast jarenlang begeleider geweest van bergsportkampen in Slowakije, Noorwegen en Schotland.

Gefascineerd door de wijze waarop organisaties en mensen in organisaties omgaan met veranderingen in hun omgeving. Steeds op zoek naar het vervullen van de voorwaarden om een veranderingsproces te laten slagen. De gedachten van Henri Mintzberg zijn een grote bron van inspiratie voor mij.