Marjolein Smits

Marjolein  Smits
Naam: Marjolein Smits
Mobiel: +31 6 1584 0995

Marjolein Smits

Visie
Holistisch werken en naar de werk-ondernemer kijken staat bij mij centraal omdat alles met elkaar samenhangt. Het bijdragen aan het geluk van mensen is het mooiste wat je kan bereiken in het leven. Dan is het zinvol geweest.

Opleidingen
Mens in werk heeft mij altijd gefascineerd dus volgde ik de opleiding hbo-personeelsmanagement om zo bij te kunnen dragen aan werk-geluk. En dat is de rode draad gebleven. Na de opleiding culturele antropologie (COM) aan de Vrije Universiteit ben ik me gaan verdiepen in coaching en (integratieve) psychotherapie met o.a. hypnose, EMDR, relatie ‘therapie’. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor diverse assessments, persoonlijkheidstesten en tevens Arbeidsdeskundige.

Loopbaan
Als werk(onder)nemer heb ik voor verschillende (internationale) bedrijven gewerkt voor proces begeleiding rondom ‘werken’. Dit in diverse opdrachten zoals HR-interim, HR-beleid, loopbaan coaching, assessments, recruitment, executive search, opleiding & training, outplacement, Arbo, re-integratie, ziektebegeleiding en behandeling. De kern hierbij is werknemers gezond en succesvol laten werken in een baan en omgeving die past. En dat is meer dan een c.v. aanleveren.