Tritel

Tritel

Adres gegevens

Adres:Robijnstraat 76
Postcode:1812 RB
Stad:ALKMAAR
Land:NL
Telefoon:+31727112711
Website:Tritel

Over: Tritel

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een goede service richting haar klanten is het uitgangspunt van iedere dienst. Tritel denkt met uw organisatie mee en positioneert zich als solide en betrouwbare partner voor lange termijn. Tritel is dé specialist op het gebied van:

VoIP 

Voip (Voice over IP) is een betrouwbare methode om te bellen via dataverbindingen zoals het Internet oftewel bellen via de cloud. Met cloud telefonie van Tritel zijn investeringen in een dure telefooncentrale en kosten voor onderhoud, service en beveiliging verleden tijd. U investeert voor een relatief laag investeringsbedrag in een Hosted VoIP centrale met alle functionaliteiten van een volwaardige telefoon centrale. VoIP maakt uw telefoonverkeer flexibel en uiterst betrouwbaar daarnaast is het mogelijk om 40% tot 70% op uw huidige telefoniekosten te besparen.

Mobiel

Als onafhankelijke partner van kwalitatief hoogwaardige netwerken zoals KPN, Telfort en Vodafone kunt u bij Tritel meeprofiteren van schaalvoordelen en aantrekkelijke tarieven voor zakelijk mobiel bellen. Daarnaast bent u bij Tritel altijd verzekerd van een goede dekking en een uitmuntende service. 

Internet

Bij Tritel heeft u de keuze uit verschillende soorten infrastructuur voor zakelijk internet, geheel aan te passen aan uw behoeften. Of het nu gaat om een adsl, sdsl, vdsl of glasvezel. Tritel zoekt samen met u naar de beste oplossing. 

Cloud

Met cloud computing van Tritel heeft u waar ook ter wereld toegang tot uw eigen online bureaublad met uw documenten, gegevens en software applicaties. Daarnaast zijn uw gegevens veiliger dan ooit doordat ze zijn opgeslagen op zeer goed beveiligde servers. Voor een vast bedrag per maand wordt uw IT beheer volledig uit handen genomen en kunt u zich volledig richten op uw business. Online werken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies contact op met Tritel via 072-711 2 711
Deel dit bedrijf